Diskuzní forum

tamaryška na trombocytopéniu

na trombocytopeniu som skusila vyluh z pupenov tamarysku od pani Mgr. Jarmily Podhornej. neviem posudit vypovedaciu shcopnost vysledku, ci mozu zacat dosticky pribudat samovolne, ale z hodnoty 88×10(9)/l mi stupli na 121×10(9)/l za 5-6 tyzdnov (test bol uskutocneni bezprostredne pred a po uzivani vyluhu). vyluh nema ziadne vedlajsie ucinky.

    Jana Omesová před

    Vyluh som pouzila, ked som zistila, ze pocet mojich dosticiek opat klesa (z 216x… na 88x…), aby som sa znovu nedostala na hodnotu 22×10(9)/l a zas nemusela uzivat kortikoidy. Vyrobca vyluhu deklaruje, ze vedlajsie ucinky nema a je schvaleny Státním zdravotním ústavem Ministerstva zdravotnictví ČR.

      Jana před

      Dobry den nevadi ze tamarysek je delany v alkohole kdyz uzivam leky a alkohol mam zakazan ? Tak, jsem hledala treba caj z tamarysku ale marne .nic na celym internetu diky prosim o odpoved na email jankananasvsrcova@gmail.com

        Anonym

        prosim vas date mi kontakt odkial ste vyrobok tamarysky kupila ? dakujem velmi ! email lacostefilip@gmail.com

          MUDr. Eva Konířová před

          K vzestupu krevních destiček může docházet i spontánně. Navíc hodnota 88×10/9/l je plně dostačující, žádná léčba není při takové hodnotě destiček nutná. K účinkům bylinných výluhů se nemohu vyjádřit, nevím zda existují podložené údaje o jejich efektu, každopádně bych byla opatrná vzhledem k možným nežádoucím účinkům.

            Přidat obrázek do odpovědi přidat link na obrázek

            Centra léčby trombocytopenie (ITP)

            Zadejte adresu, ve které se nacházíte a my Vám automaticky najdeme nejbližší centrum léčby trombocytopenie (ITP)

            Vložte adresu nebo PSČ a klikněte na Hledat

            Napište hledaný výraz a stiskněte enter